27. helmikuuta 2013

2-sarjan kootut

Omat tekstit ovat jääneet aika ohuiksi viimeisten lentopallopäivitysten osalta, joten tässä pari lainattua tekstiä meidän jengin peleistä. Toinen on otettu vastustajan sivuilta, toinen oman jengin nettisivuilta.
Seuraava kotipeli torstaina Kisiksellä
______________________________________________________

Naarasleijonat löi ja elämöi!

16.02.2013 KoVe – NaLe 2, 1-3 (25-19, 22-25, 24-26, 14-25)

Koven aloituksessa: Passarina Mari, hakkurina Hege, keskarit Ada ja Jallu, yypeet Iitu ja Elli, sekä liberona Pia. Vaihtopenkillä: Odde, Jane, Jonna ja Lälly, sekä valmennuskaksikko Kaitsu ja Jorma. Katsomossa kannustamassa oli toipilaat Sande ja Johku.

Naarasjellonat olivat valinneet tosi ovelan taktiikan, antoivat ensimmäisen erän KoVelle helposti 25-19, mutta tyrmäsivät siinä sivussa Hegen pallolla kentän pintaan. Toisessa erässä sama oveluus jatkui ja Naarasleijonat antoivat erän alussa pisteitä ja samalla KoVelle hyvänolon tunteen puseroon. Erän lopussa NaLe puristi kuitenkin väkisin ohitse. Hege koki jälleen kovia, kun löi taistelun tuoksinassa takaraivonsa tuomaritornirakennelmaan. Kaitsu käytti kaikki mahdolliset 6 vaihtoa ja 2 aikalisä, mutta mitään ei ollut tehtävissä, sillä NaLe vei erän 22-25.

Kolmas erä sujui tasaisissa merkeissä aina tilanteeseen 12-12, kunnes KoVe repäisi 18-13 johdon. Sitten Naarasleijonat paljastivat kyntensä ja varsinkin heidän liberonsa Maiju puolusti kuin leijona poikasiaan, eikä suostunut millään päästämään palloa lattiaan. Tämä sama vire tarttui koko NaLen joukkueeseen ja Noora Isomäen syöttövuorolla NaLe hivuttautui ohitse ja vei erän 24-26.

Neljännessä erässä KoVe livahti jälleen 3-0 johtoon, mutta sen jälkeen NaLe ei antanut pisteitä enää ilmaiseksi, vaan taisteli nimensä mukaisesti leijonan lailla. KoVe ei saanut enää peliänsä koottua, vaan NaLe vei erän ja samalla lohkon johtopaikan.

Kulunutta sanontaan käyttääkseni kaikki on vielä omissa käsissä ja toivottavasti lohkon voitto huipentuu Töölön kisahallissa 7.3. kun NaLe ja KoVe kohtaavat toisen, kerran ja silloin on kana kynittävä!

EsSi
______________________________________________________

Korsolta loppui veto – Naarasleijonat pelasi voitontäyteisen viikon

17.2.2013

Naarasleijonien kakkosjoukkue jatkoi tällä viikolla pelejään kahdella hienolla voitolla. Torstai-iltana Kisahallilla kaatui Puman ykkösjoukkue suoraan kolmessa erässä, ja lauantai-iltapäivän päätteeksi haettiin pisteet kotiin Korsosta.

Nale2 pelasi Puma 1:stä vastaan torstaina jo toisen kerran jatkosarjassa. Ensimmäisessä kohtaamisessa voitto tuli Naarasleijonille 3-0, ja sama meininki jatkui kotihallissa. Vastustajan ykköshyökkääjä otti hyvillä suorituksilla joukkuelleen pisteitä, mutta ei onnistunut kannattelemaan heitä voittoon asti. Matsi päättyi Naarasleijonille 3-0 (25-15, 25-20, 25-23).

Lauantaina kakkosjoukkue vieraili Korson Vedon ykkösjoukkueen kotisalissa. Runkosarjan puolella korsolaiset olivat kääntäneet molemmat pelit edukseen, ja Kove myös johti ennen lauantaita jatkosarjan lohkoa Naarasleijonien pitäessä kakkospaikkaa. Kove aloittikin ottelun vahvasti ja meni heti ensimmäisen erän alussa selvään johtoon. Nale paransi peliään hiljalleen, mutta hävisi kuitenkin ensimmäisen erän.

Ensimmäisellä erätauolla Nora oli koutsina tyytyväinen hyviin suorituksiin, mutta ei uskonut tiiminsä olevan vielä parhaimmillaan. Tsemppaus kannatti, ja toisen erän loppupuolella Naarasleijonat pääsivät kunnolla vauhtiin. Hyvä syöttö hankaloitti kotijoukkueen ensimmäisen pallon rakentamista, ja viimeistään terävillä torjunnoilla pakotettiin hyökkääjät virheisiin.

Sanotaan, että peli vasta alkaa kun päästään yli kahdenkymmenen pisteen, ja ainakin lauantaina sanonta piti paikkansa. Läpi toisen ja kolmannen erän Nale oli muutaman pisteen jäljessä, mutta piti pintansa viimeisissä palloissa. Erin 1-3 (25-19, 22-25, 24-26, 14-25) päättyneestä ottelusta jäi päällimmäisenä mieleen mahtava pelifiilis ja huikeat nousut, joiden avulla saatiin tärkeä voitto ja kolme pistettä. Lohkon ykköspaikalle noussut naarasleijonien joukkue pelaa seuraavan kerran torstaina 28.2. kotona Kisiksellä Blues Volleyta vastaan.


--------------------------------------------------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...