6. toukokuuta 2014

Sporttikavereiden kanssa kivaa

Sporttailussa on liikunnanilon lisäksi parasta myös kaverit. Heidän kanssa haluaa viettää aikaa myös varsinaisen tekemisen ulkopuolella ja yhdistää varsinaiseen tekemiseen myös hieman muuta. Menneellä viikolla tästä kaksi hyvää esimerkkiä:
  1. Wapun kiipeilypiknik
  2. Joukkueen kaudenpäättäjäiset

Wappupiknikhän on jo perinne. Kahtena edellisenä kertana on piknik toteutettu ulkokiikkujen lomassa Jaanankalliolla, mutta nyt kylmästä ja märästä kelistä johtuen päädyttiin sisätiloihin, Salmisaareen Kiipeilyareenalle. Ei muuta kuin pöytäliina pöydälle ja eväät esiin.


Tarjolla oli vietnamilaisia rullia kastikkeineen, salaattia, lihapullia, dippivihanneksia, munkkeja, mansikoita ja bataattiproteiinikakkua. Prodekakku toimi myös palkkarina. :)

Kiikutkin sujuivat hyvin, vaikkei kylläkään Teekkarilakki päässä. Kokeilin, ei toiminut.

Joukkueen päättärit alkoivat sporttisesti urheilukentältä. Vähän temppuilua, hyppelyä, heittelyä ja vaikka mitä ja sitten saunaan ja viettämään laatuaikaa yhdessä. Tarjoilut olivat perus naisten illan kevyet:


Eli muutaman sadan gramman pihvit per naama, pekoniin käärittyjä herkkusieniä juustolla sekä voissa paistettua parsaa bataattiranskisten kera. Oli meillä salaattiakin. :)

Itsellä ei tuolla urkkakentällä oikein sujunut, kaipa sitä on vaan tullut vanhaksi ja pitäisi lämmitellä, että irtoaisi. Kimmoisuuden puute oli hurja, mutta eipä sitä ole tullut hypittyäkään sitten lentiskauden, joka päättyi huhtikuun alkupuolella.

Mitäs muuta?
  • Pyöräilykausi avattu, koettu on myös puhjennut kumi ja 7 km kävely pyöräilykengissä
  • Biitsikurssien ohjausta
  • 1,5 viikon kiipeilytauko, joka teki todella hyvää, nyt tuntuu kevyeltä jopa 6B+:n liidaaminen.
  • Takaisin treeniohjelman ja ruokavalion pariin parin viikon sooloilun jälkeen
  • Aamujumppailua joka aamu
  • Valmennuspestin aloittamista
Siinäpä tärkeimmät! Reipasta kevättä kaikille! /Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...