13. huhtikuuta 2014

Viikon kootut selitykset a la Nora

Tällä viikolla ei oikein sujunut...mikään.
  • En pystynyt pitämään itseäni kurissa ja söin BC:n loputtua joka päivä jotain herkkua (rasvaa, sokeria, hiilaria...)
  • Olo oli syömisten mukainen veltto ja voimaton, laiska ja löysä
  • Hävittiin ratkaiseva lisäerä, eikä noustu ykköseen
  • En saanut liidattua mitään hyviä reittejä
  • Tulin köyteen, enkä yrittänyt yhtään
  • Satutin sormen
  • Pidin kaksi lepopäivää, mutten saanut tehtyä niiden aikana kotona mitään
  • Mitäköhän vielä...
Urheilusuorituksia ei juuri viikkoon mahtunut, vaikka HeiaHeiaan tunteja tuli paljon. Suurin osa niistä oli valmennuksia, biitsin valmennuksia, ohjauksia ja tuomarointeja, yhteensä 10 tuntia.

Lentispeli oli pitkä, kun ensin pelattiin 4 täyttä erää ja sen päälle vielä lisäerä 25 pisteeseen. Oli kyllä kiva pelata, kun sai pelata ihan omalla parhaalla tasolla.

Kiipeilyjä tuli 3 kertaa, yksi voimakestävyys liidaten, yksi vapaakiipeilykerta Tapanilan bunkkerissa ja toinen voimakestävyyskerta, mutta yläköydellä. En vaan tykkää Tapanilan Erän tiloissa olevasta Helsingin Kiipeilykeskuksesta. Seinät ovat tummat, otteet liukkaat ja reitit melkoisia aivopähkinöitä tai kurotusjumppia. Olo ei myöskään ollut terävä ja innokas, eli jäi paras terä jo ruokapöydän erään.

Onneksi huomenna alkaa Endurance, niin pääsen taas hyvän ja terveellisen sekä voimaa tuovan ruokavalion kimppuun. En siis ole vielä näköjään valmis elämään omillani, vaan tarvitsen ohjeet. Tarvitsen myös aerobista treeniä, joten Endurance tulee todella tarpeeseen.

Lauantaina avattiin ulkokiipeilykausi laskemalla kaveri Nuuksion kalliolta alas ja varmistamalla hänen kiipeämistä. Itse ei tarettu, vaikka kallion päälle kiipeäminen saikin olon hyvin kuumaksi. Jos ei jaksa kävellä paria sataa metriä kalliota ylös, niin miten Italiassa jaksaa kävellä monta kilometriä... Treeni tulee tarpeeseen.
/Nora





2 kommenttia:

  1. En mäkään tykkää Tapanilan kiipeilyseinistä...tulee aina huono fiilis siellä, kun kaikki otteet ja seinät vaan ärsyttää ja ällöttää. Tunnen siis tunteen.

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...