12. toukokuuta 2011

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan

Se, ettei päivityksiä ole tällä sivustolla nähty, ei johdu liikkumattomuudesta. Syy on täysin muu laiskuus. Nora on varmasti miettinyt tällekin sivustolle jo muuta käyttöä, mutta siihen saakka yritän käynnistellä vanhaa kunnon treeniblogitusta.

Tämän viikon saldot tähän mennessä on maanantain lämmittelyt salilla + 1,5h beachvolleyta Salmisaaressa. Tiistaille juoksukoulu, mikä sisälsi tällä kertaa hölkkää (n.4km yht), futiksella kikkailua ja kuntopiiriä. Keskiviikko jatkuu edelleen samalla kaavalla kuin aina ennenkin eli lämmittelyt ja tunti säbää. Torstaille ohjelmassa lepoa (=laiskottaa...).

2 kommenttia:

  1. Hohoo! Kiva nähä täälläki elämää (: Treenaatteko te johonkin tietyn lajin SM/EM/MM vai muuten vain olette aktiivisia liikkujia melkein ihan kaikissa mahollisissa lajeissa?

    VastaaPoista
  2. SM/EM/MM -kisat ovat nykyään kaukaista historiaa ja pääpaino on "muuten vain aktiivisella". Talvisin on tosin pelattu viimevuodet lentopallon 2.sarjaa sekä salibandya eri seniorisarjoissa. Ehkä jonain tulevana kesänä tulee vielä yleisurheiltuakin vetskukisoissa. Tälle kesälle ei ehtinyt huippukuntoa vielä saavuttaa. :)
    Toinen treenaaja meistä pelaa tulevana kesänä beachvolleyta SM-kiertueella.

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...